Camønovandring i eget tempo

 du planlægger selv antal vandredage og overnatninger

gå så langt du kan/vil - vi henter dig! 

Camønovandring i eget tempo med fast base (vandring uden oppakning). Start fra Tiendegaarden og tag en af de mange camøno-ture herfra eller start "ude" (vi dropper dig af) og gå tilbage til Tiendegaarden, dit overnatningssted og base. Du kan på denne måde planlægge efter vind og vejr samt hvilken energi, du netop har den pågældende dag.

Ankomst: Måske starter du med at tage en rute på Vestmøn og ankommer så derefter til Tiendegaarden og checkker ind. Her er mulighed for at købe og varme et måltid mad, handle øl, vin og vand, men du kan jo også gøre stop i Stege efter din vandretur på vestmøn og spise aftensmad der inden du kører til overnatningssted. Næste dag: Morgenmad med "smør madpakke", hvorefter Syd-Vest etapen påbegyndes - Kobbelgaarden, Hovmarken, Stege Nor. Herefter spise du fx i Stege og afhentes. Tredje dag: Efter morgenmadskurv og madpakkesmørring gås i Syd-Øst retning med afslutning i Klintholm havn. Her er flere spisesteder at vælge mellem - alt efter sæson/årstid. Fjerde dag:Morgenmad osv og så Nord-ruten hvor du går i en sløjfe og ender på tiendegaarden igen. 

Ovenstående er blot en plan og hvilke etaper, du tager de enkelte dage, kan du selv planlægge. Ideen er, at du trygt kan vandre, og vi efter hver dags-etape afheter dig (du sender en SMS/ringer når du er klar).

Du kan spise aftensmad, hvor din etape ender eller vi afhenter dig, og du kan spise på Tiendegaarden (CateringBod) og har du din bil stående, kan du også tage den og køre ud og spise et af de dejlige spisesteder på Møn.

Tryghedsgaranti 1: Turen er fleksibel m.h.t. pick-up og dit energiniveau. Du bestemmer selv, hvor du vil sættes af/starter (aftales med Tiendegaaraden)
Tryghedsgaranti 2: Du kan leje cykel og så cykle Camønoen, det gør du kan nå længere etaper. 
Ikke inklusive: Frokost/madpakke til 1. dag (tag selv med eller køb i Stege By på vej hertil) + Aftensmad og drikkevarer betales af dig selv alle aftner.

 Pris pr person ved 2 personer i dobbeltværelse:

- 2 vandredage/1 overnatning:     kr.   650,- 

- 3 vandredage/2 overnatninger:   kr. 1.225,-

- 4 vandredage/3 overnatninger:   kr. 1.700,-

 Pris pr person enkeltværelse: 

- 2 vandredage/1 overnatning:     kr.   975,- 

- 3 vandredage/2 overnatninger:   kr. 1.875,-

- 4 vandredage/3 overnatninger:   kr. 2.575,-

 Inklusive i pris:

  • overnatning + linnedpose/håndklæde
  • morgenmad +  smør-madpakke
  • tryghedsgarani 1 + 2