Høje Møn - Møns Klint 

♦ Klinteturen fra kr. 1.575,- pr person

 3 vandre dage - 2 overnatninger

Ca 3 x 10 km (kan nemt udvides til længere etaper)

Camøno og Møns Klint hører sammen. På Møn kommer man ikke uden om Møns Klint og den del, der i folkemunde kaldes "Høje Møn". Her hæver klinten sig til 128 meters højde og er 7 km lang. Fra Tiendegaardens marker kan man tydeligt se, hvordan det bagvedliggende klinteareal hæver sig op. Klinten slutter brat med fantastiske kridtskrænter, som ikke er helt ufarlige, men forbudt at færdes på. Men det er tilladt at kigge og følge de sikre og godt afmærkede stier.

Ankomst: Parker din bil på Tiendegaarden. Herfra vandre du på Camøno-syd/østruten og slutter af på Bakkegaarden B&B, hvor du overnnatter. Din baggage er ankommet. Her er mulighed for at købe og varme et måltid mad, handle øl, vin og vand. Næste dag: Morgenmad med "smør madpakke", hvorefter etapen via Møns Klint påbegyndes og afsluttes ved Sømarkedysen eller Magleby Kirke - alt efter hvor mange kilometer, du har i benene. Her afhentes du og bringes til Tiendegaarden for overnatning (hvor også din bil står). Kør ud til et af øens dejlige spisesteder for aftensmad eller bliv på Tiendegaarden og handel i den lille cateringbod. Tredje dag: Efter morgenmadskurv og madpakkesmørring køres du ud til Sømarkedysen/Magleby Kirke og tager nordruten, som slutter på Tiendegaarden, hvor din bil og baggage står.

Tryghedsgaranti 1: Turen er fleksibel m.h.t. pick-up og dit energiniveau. Du bestemmer selv hvor du vil sættes af/starte på 3. vandredag. Det kan ske der er optaget på Bakkegaarden. Skulle det ske afhentes du der og køres retur til Tiendegaarden. Du vil såeldes have det samme værelse begge nætter.
Tryghedsgaranti 2: Du kan leje cykel og så cykle Camønoen, det gør du kan nå længere etaper. Det er også muligt, at du vandre ud og så stiller vi cykler klar tid dig på aftalt sted, hvorefter du kan cykle tilbage eventuelt af en alternativ rute. Har du selv cykel med kører du den blot selv ud til slutdestination eller du cykler ud, vandre ad Camønoen til Tiendegaarden og afhenter din cykel bagefter. 
Ikke inklusive: Frokost/madpakke til 1. dag (tag selv med eller køb i Stege By på vej hertil) + Aftensmad og drikkevarer betales af dig selv begge aftner.

Pris pr person ved 2 personoer i dobbeltværelse:  kr. 1.575,- 

Pris pr person enkeltværelse:  kr. 2.375,-

♦ Inklusive i pris:

  • 2 overnatninger + linnedpose/håndklæde 
  • 2 x morgenmad + 2 x smør-madpakke 
  • tryghedsgarani 1 + 2