Camønoudsigt fra Aborrebjerg

Camønovandring i eget tempo

 du planlægger selv antal vandredage og overnatninger

gå så langt du kan/vil - vi henter dig! 

Camønovandring i eget tempo med fast base (vandring uden oppakning). Start fra Tiendegaarden og tag en af de mange camøno-ture herfra eller start "ude" (vi sætter dig af) og gå tilbage til Tiendegaarden, dit overnatningssted og base. Du kan på denne måde planlægge efter vind og vejr, samt hvilken energi du netop har den pågældende dag. Vi gør opmærksom på, at afhentning skal være på Østmøn d.v.s. fra Stegeområdet til Klinteområdet.

Ankomst: Måske starter du med at tage en rute på Vestmøn og ankommer så derefter til Tiendegaarden og checker ind. Her er mulighed for (vær dog obs på at det kun er en del af sæsonen) at købe og varme et måltid mad, handle øl, vin og vand, men du kan også gøre stop i Stege efter din vandretur på Vestmøn og spise aftensmad der, inden du kører til Tiendegaarden. Næste dag: Morgenmadskurv med nok pålæg og brød til, at du kan smøre madpakke, hvorefter Syd-Vest etapen påbegyndes - Kobbelgaarden, Hovmarken, Stege Nor. Herefter spiser du fx i Stege og bliver afhentet. Tredje dag: Efter morgenmadskurv og madpakkesmørring gås i Syd-Østlig retning med afslutning i Klintholm havn. Her er flere spisesteder at vælge mellem - alt efter sæson/årstid. Fjerde dag: Morgenmad og så Nord-ruten, hvor du går i en sløjfe og ender på Tiendegaarden igen. 

Ovenstående er blot et forslag til en plan og hvilke etaper, du tager de enkelte dage, kan du selv planlægge. Ideen er, at du trygt kan vandre, fordi vi efter hver dags-etape afhenter dig (du sender en SMS/ringer, når du er klar).

Du kan spise aftensmad, hvor din etape ender, eller vi afhenter dig, og du kan spise mad fra vores lille cateringbod på Tiendegaarden. (Obs sæsonafhængig). Har du din bil stående, kan du kører ud og spise på et af de dejlige spisesteder på Møn, når dagens vandreetape er klaret.

Tryghedsgaranti 1: Turen er fleksibel m.h.t. pick-up og dit energiniveau. Du bestemmer selv, hvor du vil sættes af/starter (aftales med Tiendegaarden). Stege-Østmøn området.
Tryghedsgaranti 2: Du kan leje cykel og cykle Camønoen. Så kan du nå flere etaper af Camønoen.
Ikke inklusive: Frokost/madpakke til 1. dag (tag selv med eller køb i Stege By på vej hertil) + aftensmad og drikkevarer betales af dig selv alle aftener.

 Ca. pris pr. person ved 2 personer i dobbeltværelse (prisen afhænger af ugedag og årstid)

- 2 vandredage/1 overnatning:     kr.   650,- 

- 3 vandredage/2 overnatninger:   kr. 1.225,-

- 4 vandredage/3 overnatninger:   kr. 1.700,-

 Pris pr. person enkeltværelse: 

- 2 vandredage/1 overnatning:     kr.   975,- 

- 3 vandredage/2 overnatninger:   kr. 1.875,-

- 4 vandredage/3 overnatninger:   kr. 2.575,-

 Inklusive i pris:

  • overnatning + linnedpose/håndklæde
  • morgenmad + pålæg og brød til madpakke
  • tryghedsgarani 1 + 2

OBS: Når du bestiller dette ophold sammensætter du selv booking via link. Kørsel er fjernet fra prisen i bookingsystemet, idet ikke alle benytter det. Har du behov for kørsel (ca 250 kr pr tur) kan du blot bestille det separat i mail eller, når du er ankommet til Tiendegaarden. Dog skal vi vide besked dagen før, så vi kan nå at tilkalde chaffør :-)


Book Ophold

 

LINKS

Download OPLEV MØN APP
Download OPLEV MØN APP