Høje Møn - Fra kirke til kirke

 Kirketuren fra kr. 750,- pr person

♦ 2 vandre dage - 1 overnatning

 Ca 2 x 10 km (kan udvides til længere etaper)

Vandring og kirker hører sammen. På Møn har Camønoruten og kirkerne et samarbejde og på denne rute kommer du til 2 af de smukke kirker på Østmøn: Elmelunde Kirke, Borre Kirke og Magleby Kirke. I Magleby Kirke bor vor pilgrimspræst og ved alle kirker er der mulighed for stop og et besøg samt at få frisk vand, benytte toilet og ja... bare en lille hvilepause. Ja og så se de smukke og internationale kendte kalkmalerier i fx Elmelunde Kirke. 

Ankomst: Parker din bil/eller ankom med bus til Elmelunde Kirke. Tag Camøno-sydruten og slut af på Tiendegaarden B&B, hvor du overnnatter. Din baggage/bil afhenter vi ved Elmelunde Kirke, så den står klar ved ankomst på Tiendegaarden. Her er mulighed for at handle aftensmad i den lille Cateringbod og varme op, købe øl, vin osv samt kaffe og kage. Men det er også muligt, at du selv medbringer færdiglavet mad (måske på frost så det er optøet til aften) og selv står for forplejning. Har du bil med, er det også muligt at spise på en af de nærligggende restauranter. Næste dag: Morgenmads-kurv med "smør madpakke" hvorefterbilen pakkes med din baggage. Der vandres ud fra Tiendegaarden, turen går via Borre Kirke og Magleby Kirke i løbet af dagen. Du slutter på Tiendegaarden, hvor din bil og baggage står. 

Tryghedsgaranti 1: Turen er fleksibel og hvis du fx vil tage Bus hjem fra Magleby eller Borre Kirke kommer vi med din baggage. Vi kan også altid hente dig et sted på ruten og droppe dig ved busstop eller kører dig til din bil - alt som du nu har transport hjem.
Tryghedsgaranti 2: Du kan leje cykel og så cykle Camønoen, det gør du kan nå længere etaper. Det er også muligt at du vandre ud og så stiller vi cykler klar tid dig på aftalt sted, hvorefter du kan cykle tilbage eventuelt af en alternativ rute. Har du selv cykler med kører du de blot selv ud til slutdestination eller du cykler ud, vandre ad Camønoen til Tiendegaarden og afhenter din cykel bagefter.
Ikke inklusive: Frokost/madpakke til 1. dag (tag selv med eller køb i Stege By på vej hertil) + Aftensmad (spis på restaurant hvis du har din bil med eller køb i cateringbod på Tiendegaarden)

Pris pr person ved 2 personoer i dobbeltværelse:  kr. 750,- 

Pris pr person enkeltværelse:  kr. 1.075,-

Inklusive i pris:

  • 1 overnatning + linnedpose/håndklæde
  • morgenmadskurv + smør madpakke  
  • tryghedsgarani 1 + 2